Nyírábrányi Blogger

Nyírábrány ifjúsági honlapja. Élet a határmenti községben. Minden ami érdekes, vicces!

Utolsó kommentek

  • MP33PORTAL: Na ezt törölték (2010.10.26. 14:53) Rejszolás mesterfokon, hogyan maszturbálj!
  • Movieport: király! :D (2010.04.01. 04:22) Rejszolás mesterfokon, hogyan maszturbálj!
  • devpet: innen lehet rendelni ugyanezt jóval olcsóbban: www.frogdesign.hu (2009.02.09. 11:30) Jeges-Feles
  • HonorCode: AZTABÜDÖS :DDD HUDETECCIK :DDD WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egy ilyen kell itthonra. NAGYONKOMOOOOOLY (beindultam tőle látszik? :D) (2009.02.01. 11:04) Komoly a CUCC! - Kőkemény fakitermelés...
  • HonorCode: @anim-trixXx: Igazad van nem is azokról az emberekről van szó akik a tolerancia hívei tényleg fogadjunk el másokat, de a sok divatmajom aki elmegy ... (2009.02.01. 10:59) EMO kérdés : Felfogás, vagy divat?
  • HonorCode: hát jó kérdés:) Az Utolsó Cserkészebn az adnál tüzet rész komoly odabasz. A ravaszban amikor bejön a srác egy zsák trágyával meg egy beszívott Glóri... (2009.02.01. 10:50) napi KÉRDÉSünk
  • Mineko: Mindenki máshogy érez, máshogy nőtt fel, senkit nem kéne elítélni, mert azt teszi úgy néz ki ahogy szeretne. Az EMOK elsősorban ezt hirdetik...úgy h... (2009.01.30. 16:42) EMO kérdés : Felfogás, vagy divat?
  • panama77: Blöff : Amikor a két feka "bennragad" a fogadóirodában :D Az kész!! (2009.01.30. 09:35) napi KÉRDÉSünk
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

IndaVideó

Sport

Nincs megjeleníthető elem

Naptárunk

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Tokaj a sör városa! (vágott változat)

2008.08.29. 10:17 panama77

AZ ELSŐ NAPUNK

Hy emberek!Augusztus 6.-án indultunk el várva várt idei vakációnkra kis csapatunkkal (a sok marhával!),hogy kipihenjük a melóban és a suliban elszenvedett egész éves gyötrelmet!Reggel gyülekeztünk,a környék legjobb kocsmája előtt,pár sört elszopogatva híven ahhoz,hogy a bor városába megyünk.Első utunk a METRO-ba vezetett,ahol mindját meg is vettük azt a csekély mennyiségű dobozos sört meg pálinkát amit gyenge 4 nap alatt terv szerint elszürcsölünk!

Természetesen oda vezető utunk sem telt unalommal!Kisbarátaim gyönyörű szavakkal illették meg a szorgosan portékájukat áruló hiányos öltözetű út szélén álló hölgyeket,akiknek bizonnyára hamar belopták magukat a szívükbe!Egy két szívenütő beszólás amit fél füllel csíptem el: "Héééj te itt dógozool?",vagy "jóó munkát héééj",vagy ami nekem is fájt "haloood,te egy kúrva vagy?"!De nem szenvedtek hiányt beszólásból az út széli gyümölcsárusok,dinnyeárusok sem!Azt hiszem szerettek minket és bizonnyára alig várják a következő nyarat,hogy megkínáljuk őket a szépen csengő mondatainkkal.Egy két sárga megállót követően végre meg is érkeztünk és már éreztem hogy az idei kiruccanás sem lesz gyenge.Kipakoltuk a cuccokat na meg ugye a sört a mélyhűtőbe!Elhangzott az első értelmes mondat : "mennyűnk mán a kocsmába!!".Nem ellenezte senki,felvettük a nyúlcipőt....futtás a Tutajos-ba!Kikértük az idei nyár legjobb csapolt sörét,leűltünk egy asztalhoz és úgy éreztem hogy kemény 4 napnak nézünk elébe!Zizi hamar feltalálta magát miután lezúzott a 40 fokos hőségben pár liter kenyeret!Megismerkedett a környék legszebb vas oszlopával és kínálta neki ha kellett ha nem!

Hamar rájött,hogy nem csak mi csodáljuk kis előadását és úgy döntött lemond az Iron Girl-ről!Még pár sör után úgy éreztem én is,hogy Dubai-ban vagyok ezért hamar felvettem sellőruhám,hogy a habok közé vessem magam,de mikor belevágódtam a vízbe azt hittem az Úszó erőd-ben játsszok!Műanyag flakonok hada borított el és csendben anyukámért könyörögtem,de ennek ellenére hamar megbarátkoztam velük.Miután kipancsoltuk magunkat a szennyvízaknában,sör fogytán hazagaloppoltunk,hogy az értelmi szintet mércén tartsuk.Na ugye volt egy pár egyén aki túlteljesített mint a képen is látszik!

Némi élelmet vettünk testünkbe és folytatódott a hadjárat, megint elhangzott a mondat : "mennyünk mán kocsmába!".Így ismét züllősre vettük a dolgot és belehomorítottunk a 2 deciliteres pohárba!A tulaj ismert már minket és tudta,hogy nem a felső polcról fogjuk meginni az orvosságot!Míg mások megadták a módját,addig mi magunkat nem kímélve eltakarítottuk az alját is(sima konyak)!Zsurka egészen furfangos neveket talált ki,hogy ne hallják a pultnál űlők,milyen magas színvonalom adjuk meg a módját az italozásnak."Adjj má abból a ótvar szarból",vagy "Önccs má egy fél kókányt"!A fószer csak ennyit tudott mondani : "háát a fiúk csak ezt szeretik!".Hajnalban már eleget ittunk és megkíméltük a csaposokat,mert egy ideje már csak a halálhörgésüket hallottuk a pult egy távolabbi zugából!Ők is a szívükbe zártak és az otthoniak egész estét betöltő csuklásban fulladtak meg.Majd miután hazatértünk kedves barátommal Zizivel nagy fába vágtuk a fejszénket.Dohánytöltés 1 órán át,tehát egy kis hazai töltős cigit próbáltunk összebarkácsolni!Nem igazán ment egy vödör kóla után de Zizi szerint idézem: "fasszom...józzan vagyok többet tőtök meg mint a pécsi dohánygyár!".Összehozott pár tagba szakadt füstrudat és a partra igyekeztünk.Be kellett másznunk mert nem volt nyitva a strandpénztár(hajnali 6 előtt ugye).

Elfogyott a száraz teveszarból készűlt cigink amit Zizi nagy szakértelemmel készített számunkra és lezártuk a napot,eltettük magunkat későbbre hogy újult erővel induljunk a legközelebbi akadálynak!Ki hol talált nyugalomra,volt akinek nem jutott hely és embertelen körülmények között próbálta nyugovóra hajtani fejét!

Szerintem elég volt elmesélnem az első napunkat ahhoz,hogy tudjátok hogyan telt el az elkövetkezendő plusz 3 napunk.Aki nem volt ott annak sorry!Bye...megyek mert kajás vagyok!Üdv puhatestűek!

1 komment

Címkék: kép vicces idióta mindennapjaink nyírábrány

A bejegyzés trackback címe:

https://panama.blog.hu/api/trackback/id/tr56639032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zskalt 2008.08.29. 19:20:08

Te hülye vagy!!!! Nagyon király lett!!
süti beállítások módosítása